• slider bootstrap
  • header-salonM3
1 2 3
wordpress gallery plugin by WOWSlider.com v7.6m


Tretman lica

Najbitnije je da našim isključivo individualnim pristupom vašem licu, dobijate ciljano željeni rezultat, a samim tim i bolje stanje kože. Tretmani se izvode izuzetno kvalitetnim preparatima profesionalnih, priznatih i visoko brendiranih kozmetičkih kuća: MURAD - američka, RVB - italijanska, MARIA GALLAND - francuska i LIPO - srpska.

-CARSKI TRETMAN (RVB) jedan je od najtraženijih tretmana u SALONU “M”. To su, u stvari, tri tretmana u jednom: higijenski, enzimski i duboki piling voćnim kiselinama. Dovoljno je 1 put mesečno za višefunkcionalni efekat, svež i zdrav izgled koji se dugo vidi i oseća.

-ENZIMSKI (MURAD) – lagani tretman sa ciljem otapanja komedona. Radi se serija od 6 tretmana jedanput nedeljno, pa potom jedan mesečno. Matira masnu kožu, a enzimi imaju produženo dejstvo pa nije potrebno raditi klasične tretmane čišćenja. Ovim tretmanom se uspešno leče akne u akutnoj fazi.

- TRETMANI VOĆNIM KISELINAMA ILI DUBOKI PILING-20%, 40%, 70% (MURAD) - profesionalni tretman za kontrolisanu eksfolijaciju kože, površinskog i dubinskog sloja. Stimulišu se prirodne funkcije ćelija, skida se orožali sloj, regenerišu se oštečenja i ožiljci, izbeljuju se fleke, koži se vraća vlaga, elastičnost i sjaj. Reguliše se rad lojnih žlezda, skupljaju se pore i ublažavaju bore. Time se postiže prirodno podmlađivanje kože jer se nove, mlade ćelije podstiču da se regenerišu brže nego što bi se inače regenerisale. Radi se isključivo serija, od 4-6 puta, jednom nedeljno.

- TRETMAN VITAMINOM C - (MURAD) - infuzijom vitamina C,j ednim od najjačih antioksidanasa, neutrališe se negativno dejstvo slobodnih radikala, ubrzava se sinteza kolagena, što dovodi do prosvetljenja kože, koje je odmah vidljivo. Tretman je namenjen koži sa flekama, ožiljcima, sitnim borama: radi se jedna serija od 6 tretmana, jednom nedeljno, mada su odlični rezultati i već posle prvog tretmana.

- LIFTING LICA (MARIA GALLAND) – PROFILIFT - je revitalizirajući tretman namenjen koži koja je vidljivo opuštena, umorna, s obrisima kojima nedostaje čvrstoća. Obnavlja se lice vraćajući koži punoću i mladalački izgled zahvaljujući 3D delovanju, bioaktivnim supstancama i izuzetno originalnom masažom lica.

- LUKSUZNI, BLIC TRETMANI MINI LIFT – luksuznim maskama za intenzivnu negu kože, koncentratima aktivnih supstanci. Ako imate malo vremena, ovo je idealno rešenje za Vas!

- HIGIJENSKI (LIPO) - Redovni klasični tretman koji obezbeđuje balans lojnih žlezda i dobar izgled kože. Sastoji se od pilinga mikročesticama, velike masaže lica, ekstrakcije komedona, dve maske i seruma. Radi se jednom mesečno.

-Stručno tretiranje akni i ožiljaka od akni

-Stručno odstranjivanje milija-grizeva

-Stručno oblikovanje obrva

Posle nedelje pune dinamike prepustite se procedurama koje će vašem licu vratiti blistavost i sjaj. Takođe ćete dobiti najbolje savete i preporuke za pravilnu negu u salonu kao i za kućnu negu koja nije ništa manje značajna