• slider bootstrap
  • header-salonM3
1 2 3
wordpress gallery plugin by WOWSlider.com v7.6m


Trajna epilacija?

Uspostavljeni su novi standardi u izgledu savremene žene i muškarca. Novo doba traži negovanu i glatku kožu bez dlačica kako na licu tako i na telu. Šta uraditi, kako ih ukloniti? Uglavnom svi učine početničku grešku, opredele se za „najjednostavniji” način, depilaciju ili čupkanje. Zbog toga svako upada u začarani krug misleći da iste dlačice rastu sve brže, a u stvari ih ima sve više, pa ih sve češće depilira, i tako unedogled. Kao i kod drugih problema vezanih za izgled,osoba se povlači u sebe,izbegava društvo i postaje preokupirana svojim stanjem koje se sve više pogoršava što se više depilira ili čupka pincetom. Dešava se da neke osobe zapadnu u takvo stanje da po nekoliko godina ne izađu iz kuće!!! Neželjene dlačice su kozmetološki, a retko kad medicinski problem, tj. uzrok može da bude medicinski i onda ga rešavaju endokrinolozi a posledice su estetske prirode i rešavaju se kozmetički. Da je samo medicinski on bi i pre mnogo godina bio rešiv na bilo kojoj kožnoj klinici što znamo da nije slučaj. Dodatni problem nam stvara savremeni način života pun stresnih situacija, hrana koja je prepuna aditiva i hormona, razni „čarobni” dijetetski prizvodi,hormonske kreme za „podmlađivanje”, a za muškarce su naročito „korisni” razni preparati koji im se preporučuju u teretanama. Nametnuto je da svi moramo da izgledamo fantastično, glatkog i svežeg lica sa zategnutom muskulaturom i to sve mora da se postigne brzo i lako. Korišćenje svih ovih „brzih, lakih i čarobnih” preparata često izaziva neželjenu maljavost. Postavlja se odmah pitanje kako se „brzo i lako” rešiti neželjenih dlačica. Kad klijent počne da se raspituje kako da reši svoj problem neželjenih dlačica uglavnom mu kažu-dođite kod nas i sa par tretmana laserom Vi ste rešili svoj problem – opet „brzo i lako”. Tačno je da su laserski tretmani brzi i komforni za klijenta ali je takođe poznato da ne mogu da reše problem do samog kraja.

Salon M postoji od 1993. godine i specijalnost mu je trajno uklanjanje neželjenih dlačica.

Mi nećemo reći da sve mozemo „brzo i lako”. Mi ćemo reći da problem apsolutno možemo da rešimo ali da je za to potrebno vreme, redovnost dolazaka, poštovanje naših saveta i obavezno izbegavanje sunčanja. Na besplatnom pregledu i proceni predložićemo Vam najpovoljniji način uklanjanja neželjenih dlačica.

Trajno uklanjanje dlačica JEDINI u Srbiji rešavamo kombinacijom dve metode: elektrolizom i laserom. U našoj sedamnaestogodišnjoj praksi na nekoliko hiljada klijenata zaključili smo da samo kombinacija ove dve metode garanuje stopostotni uspeh.

Mnogi kritikuju elektrolizu kao metod ili iz razloga što su videli posledice lošeg rada ili zato što im je obuka nedostupna i teška za učenje. Obuka je dugotrajna i skupa i nema garancije da će se savladati posle 300 sati praktične nastave i 100 sati teorijske nastave. Elektroliza zahteva vrhunsku obuku, iskustvo, koncentraciju, strpljenje i preciznost. Koliko je to još uvek neprikosnoveni metod govore podaci sa svetskih klinika za promenu pola: kada muškarci menjaju pol ceo proces ih košta oko 60000 evra, (pored svih operativnih zahvata, hormonskih terapija i laserskog uklanjanja dlačica) za elektrolizu lica i tela se od ove sume izdvaja oko 12000 evra. U svakom slučaju mi smo tu da vam pomognemo da svoj problem rešite na najbolji i najpovoljniji način za Vas. Neželjene dlačice rastu godinama i iluzorno je očekivati da se one mogu ukloniti kao čarobnim stapićem.

Za klijenta je najvažnije da se reši neželjenih dlačica, a da pritom koža ostane apsolutno zdrava i glatka.