• slider bootstrap
  • header-salonM3
1 2 3
wordpress gallery plugin by WOWSlider.com v7.6m


Mikropigmentacija

Ako imate neupadljive crte lica ili ste nezadovoljni oblikom usana, obrva ili konturama oka, onda je mikropigmentacija trajno rešenje za Vas. Posebnom metodom ubacuje se pigment u dublje slojeve kože, slično tetoviranju, ali u plićim slojevima kože i na kraći rok. Tačnije, posle par godina boja postaje bleđa što ima za cilj da koža bude pogodna za eventualnu popravku oblika, ako je potrebno, jer se menja morfologija lica kao i Vaš ukus i merila. Važno je istaći da ovo nije napadna šminka za veče, već vrlo diskretna korekcija.

Dobar rad, odnosno prirodan izgled je u stvari onaj koji niko ne može da uoči, osim što Vi bolje izgledate. Koriguje se oblik i boja obrva, izvlači se linija oka poput ajlajnera ili se iscrtava rub usana čime se popravlja njihov volumen. Koriste se biljne ili mineralne boje, dozvoljene za humanu upotrebu, dermatološki ispitane i testirane. Kvalitetne boje su izrazito skupe ali obezbđjuju postojanost željene nijanse (ne postoji mogućnost da, recimo crna boja postane zelena i slićno).
Radi se u sterilnim uslovima. Trajnost ovog izuzetnog tretmana je dve do pet godina a nekad i duže. U praksi se osveži, odnosno pojača boja i eventualno doradi oblik: posle dve godine za usne, posle tri godine za obrve i posle četiri-pet godina za liniju oka!
Prilikom pripremnog dogovaranja obavezno se upoznajete sa režimom procedure, karakteristikama,individualnih i anatomskih odlika,neophodnosti korekcija u toku rada, nakon četiri nedelje, kao i preporuka kojih se morate pridržavati nakon intervencije. Najbitnija mera predostrožnosti kod ove vrste usluge je da Vam je uradi profesionalni šminker, što je kod nas slučaj, jer je to preduslov dobre harmonije oblika i nijansi boja koje baš Vama odgovaraju.

Japanska tetovaža

Japanska tetovaža obrva je rafiniran način iscrtavanja dlačica tamo gde nemate svoje a trebalo bi. Mora malo češće da se osvežava boja što je jedina obaveza koje nema kod klasične trajne šminke obrva.

Ovo je izuzetno rešenje za aktivnu, zaposlenu ženu jer Vam omogučava da u svakom trenutku budete uredni i našminkani.