• slider bootstrap
  • header-salonM3
1 2 3
wordpress gallery plugin by WOWSlider.com v7.6m


Lasersko podmladjivanje

*jedan je od najtraženijih tretmana u Salonu M

Podmlađivanje IPL-om je, na Anti-age kongresu u Monte Karlu, marta 2009. godine, proglašeno za superiorno u odnosu na druge metode podmlađivanja s obzirom na neinvazivnost i odlične rezultate.

FOTOSTARENJE podrazumeva fotooštećenu kožu sa hiperpigmentacijama, melazmom, starosnim flekama i flekama usled delovanja sunca, kao i kožu sa plitkim i dubljim borama, kojoj je potrebna hidratacija. Rejuvenacija (ili podmlađivanje) jedinstven je laserski sistem, tj. laserski piling koji se odvija na dva nivoa: prvi nivo se zasniva na uklanjanju epiderma, što je bitno kod delovanja na fleke bilo kog karaktera, a drugi nivo predstavlja talas visoke talasne dužine kojim se apsorbuje voda u ćelijama kože dubljih slojeva, zagreva se derma i kolagena vlakna čime se ona REMODELUJU. Vrši se visoko precizno fototermalno dejstvo na kožu. Skraćivanjem i produžavanjem impulsa dolazi do stvaranja novih ćelija vezivnog tkiva, fibroblasta, novih kolagenskih vlakana i novih ćelija svih slojeva kože.

Rezultati

Efekat podmlađivanja postiže se regeneracijom kože lica, vrata, dekoltea, šaka i tela: uklanjanjem kapilara, rozacee, tamnih, sunčanih fleka, pigmentnih fleka nakon izlečenih akni, ublažavanjem i smanjenjem bora i ožiljaka (sinteza kolagena). Posle 4 tretmana (na 3 nedelje) vidno se poboljšava struktura kože a mlade ćelije joj daju izrazitu napetost i sjaj. Sam tretman traje oko 20 min, prisutno je blago peckanje ali nema vidnih neprijatnih reakcija. Ovaj tretman se obično radi u proleće ili na jesen i kombinuje se sa biološkim tretmanima pa su rezultati jos vidljiviji. Koža se obnavlja putem prirodne regeneracije neo-kolagena i elastina čime se postiže njena čvrstina i zategnutost. Tretirana zona je trajno podmlađena, to jest, biološki mlađa u odnosu na netretiranu.

Laserskim intervencijama postiže se individualan pristup svakom tipu kože bez obzira na njenu starost, dosadašnju negu i stanje.