• slider bootstrap
  • header-salonM3
1 2 3
wordpress gallery plugin by WOWSlider.com v7.6m


Trajna epilacija IPL-om

Glavne karakteristike trajne laserske epilacije

-BRZINA(Velika površina obrade)
-DOBRA PODNOŠLJIVOST
-VELIKA DELOTVORNOST
-SIGURNOST, NEINVAZIVNOST
-TRAJNOST

Kako laserska svetlost uništava dlačice?

Laserska svetlost se vezuje za tamni pigment dlačice –melanin, biva apsorbovana i dolazi do hemijske reakcije FOTOTERMOLIZE, pri čemu se uništava krvni sud u dnu folikula koji hrani dlačicu. Naziva se još i SELEKTIVNA FOTOKOAGULACIJA jer se ne oštečuje okolno tkivo. Maksimalno dejstvo se ispoljava na dlačice u fazi rasta, anagenoj fazi,dok je znatno manje u fazi mirovanja. Zbog toga je izuzetno važno da se ispoštuju planirani ciklusi dolazaka.Redukcija dlačica vrši se postepeno, metodom o kojoj smo samo maštali. Svakim sledećim dolaskom imaćete sve manje dlačica što se i vidi golim okom. Nova generacija lasera tretira uspešno stotine dlačica u delu sekunde: bezbolno, bezbedno i brzo.

Koje regije se rade?

Trajna laserska epilacija je najsavršenija kozmetička tehnologija zasnovana na naučno dokazanim studijama trajnog uklanjanja suvišnih malja sa svih delova lica, vrata, grudi, leđa, pazuha, bikini zone, ruku ili nogu kod klijenata oba pola. Ko su kandidati za lasersku epilaciju?
-Sve osobe koje imaju tamne dlačice i svetlu kožu su idealne za maksimalne efekte. Što su dlačice svetlije a koža tamnija to su efekti manji.
-Sve osobe koje imaju problem sa urastanjem dlačica ili upalom oko istih, to jest sa folikulitisima a takođe imaju razliku u boji dlačica i boji kože. Kad dlačice nestanu rešiće se uzrok problema a koža će se u potpunosti oporaviti.

Koliko tretmana je potrebno?

Na telu:
Nikada se laserom ne mogu uništiti sve dlačice,ali se može uništiti 80% do 90% postojećih. Broj tretmana na telu najčešće se kreće od 3 do 6 a rade se na 1, 2 ili 3 meseca. Za muška leđa najčešće se radi 7 ili 8 puta na 2 meseca da bi se dobili zadovoljavajući rezultati, tj. da bi ostalo oko 20% prvobitne količine dlačica koje su tanje i svetlije, sa čime je većina klijenata prezadovoljna jer ta količina više ne predstavlja više problem. Za ženske prepone, bikini zonu ili pazuh dovoljno je 5 tretmana a za noge od 3 do 7. Rezultati su ovde još bolji jer najčešće ostaje 10% početne količine. Ne postoji laser kojim mogu da se unište apsolutno sve postoječe suvišne dlačice. Svakim tretmanom se količina istih smanjuje do zadovoljavajućeg nivoa, što se vidi golim okom.
…a na licu?
Broj tretmana na licu najčešće se kreće od 2 do 6 zavisno od boje dlačica i prethodnog vremena i načina tretiranja, odnosno čupkanja. Tretirane, odnosno depilirane ili čupkane dlačice imaju ojačan koren pa se odlični rezultati u početku postižu laserom da bi se u jednom momentu, zbog stanjivanja dlačica i gubljena pigmenta, prešlo na elektrolizu. Što su dlačice tamnije i deblje to su efekti tretmana vidniji i bolji. Zato su rezultati najefektniji u prva 3-4 tretmana, naročito ako je boja kože svetla.

Kolika je uspešnost?

Pošto se dlačice dovoljno stanje i prorede, a nijedan laser ne deluje na tanke i svetle – bele dlačice, one se kod nas završavaju do samog kraja elektrolizom što je vrlo važno za problem viška maljavosti na licu. Upravo nas ova činjenica izdvaja od ostalih salona i centara koji se bave problemom maljavosti jer posle završenog rada klijent NIKADA VIŠE NEMA POTREBU DA ČUPKA DLAČICE NA LICU!

Da li boli?

Prilikom rada prisutan je osećaj povremenog blagog peckanja što se nikako ne može svrstati u kategoriju bola pa se zbog toga i popularizuje kao bezbolan metod.
Koliko traje tretman?
Trajanje laserskih trtmana je prikazano u sledećoj tabeli:
Nausnice – 5 sekundi
Celo lice - 2 minuta
Pazuh i bikini zona – po 5 min
Cele noge – oko 100 min
Muška leđa – oko 50 min

Očekivanja?

Dve nedelje posle tretmana može se videti da je nestala većina dlačica a da je ostala minimalna količina. Do sledećeg tretmana polako će se pojaviti ostatak ali NIKADA VIŠE početna količina . Posle svakog tretmana smanjivaće se prethodna količina na očigled i na zadovoljstvo klijenta.

Zaključak

Broj tretmana laserom i elektrolizom može bitno da varira od osobe do osobe i zavisi od: boje dlačica, njihove debljine i gustine, perioda čupkanja, regije na kojoj se radi, boje kože, starosti klijenta, hormonskog balansa, lekova koje pije, vlage folikula itd. Uzimajući sve ovo u obzir, ako klijent prihvati protokol, poštuje zakazane termine dolazaka i sarađuje sa nama, doći će, sasvim sigurno, do konačnog uspeha, a to je život bez suvišnih malja. Naše 20-godišnje iskustvo ozbiljnog bavljenja ovim poslom garantuje klijentu da se može rešiti suvišnih malja zaista najbrže, najbezbolnije, najekonomičnije i do samog kraja, ali uz klijentovu savesnu saradnju i strpljenje. Borba sa suvišnim maljama nije laka i zahteva žrtvovanje, ali se ono višestruko isplati. Osoba koja se reši ovog problema dobija sasvim drugi kvalitet života, samopouzdanje i sigurnost koji se sa malo ćim mogu meriti.
Ako ste potencijalni klijent:
Imajte u vidu da 98% naših klijenata uspešno završi proces. U onaj mali postotak neuspešnih spadaju samo oni koje izda strpljenje. Budite i Vi među uspešnima!

Šta gubite
-malo vremena:jedna poseta salonu u mesec dana za lice ili jednom u dva meseca za telo
-mnogo suvišnih dlačica
-malo novca: u poređenju sa nekad svakodnevnim rešavanjem viška dlačica a naročito sa nerviranjem oko istih
(Ponekad je to ipak značajna investicija ali jednokratna-ako imate veći problem sa maljama a manja primanja. Čak i tada je to ulaganje u sebe, u budućnost i bezbrižnost.)

Šta dobijate
-odmah izgledate bolje
-da se vide vase crte lica a ne vaše malje
-bezbrižnu budućnost koja je nemerljiva

Zašto da dođete baš kod nas

-SPECIJALIZACIJA
-ISKUSTVO: od 1993. god. se bavimo elektroepilacijom a od 2003. god. laserskom epilacijom
-REALNE I UMERENE CENE
-ODLIČNI REZULTATI
-POSEBNO RAZUMEVANJE I KRAJNJE POŽRTVOVAN ODNOS PREMA KLIJENTIMA